Honvéd Kadét Program Diákoknak Pedagógusoknak Hírek Pályázatok
Pályázat katonasulis diákoknak
Pályázatot ír ki a Védelmi Információs Központ Közhasznú Alapítvány, a honvédelmi tárca és az MH BHD
A Védelmi Információs Központ Közhasznú Alapítvány (VIK) a Honvédelmi Minisztériummal, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárral a KatonaSuli-programban részt vevő budapesti középiskolákkal kötött együttműködési megállapodásokban meghatározott közfeladat sikeres teljesítésének elősegítésére a KatonaSuli-programban részt vevő végzős diákok tanulmányi munkájának ösztönzésére, a tanulók érdeklődésének a honvédelmi tevékenység felé történő orientálása érdekében pályázatot ír ki VIK-gyűrű adományozására. A pályázat évente kerül kiírásra, a VIK kuratóriumának döntése alapján a tanévnyitást követő tudományos diáktalálkozókhoz kapcsolódóan.
A VIK-gyűrűt évente egy diák nyerheti el, amelyet a tanév zárását követő tudományos diáktalálkozókon a VIK Alapítvány kuratóriumának elnöke ad át. A pályázaton kizárólag budapesti középiskolák nappali tagozatos, magyar állampolgársággal rendelkező, azon tanulói vehetnek részt, akik a katonai alapismeretek tantárgyból sikeres érettségi vizsgát tettek, és akik kiemelkedő módon, iskolájuk által igazoltan vettek részt a KatonaSuli-programban, illetve annak budapesti rendezvényein.

A pályázat tartalmazza a pályázó nevét, születési évét, lakcímét, iskoláját, érettségi eredményét tantárgyankénti bontásban, az iskola által igazolva, illetve a KatonaSuli-programban való részvételének igazolását, a tanuló tevékenységének részletes leírásával, amelyet július 15-ig kell eljuttatni a VIK Alapítványnak (1051 Bp., Nádor u. 36., III/343.) úgy, hogy a határnapig beérkezzen.
iskolakereső
belépés
honvédelem.hu hírei
pályázatok
Aktuálsi pályázatok
kiemelt témák
Mi az a Honvéd Kadét Program?
Hogyan vehetek részt a Honvéd Kadét Programban?
Mit tanulunk a Honvéd Kadét Programban?
Országos Haditorna Verseny